NBCC Lundli Camping:

Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) Lundli Camping ligger ved Østerkløft øverst i Valnesfjord i Fauske kommune. Den ligger i et vakkert friluftsområde like ved Sjunkhatten Nasjonalpark med mengder av muligheter for uteaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren er dette ett av de mest besøkte områdene for skiturgåere fra Bodø, Fauske og omegn.

Plassen drives av NBCC avdeling Salten og er tilrettelagt for oppstilling av ca. 118 vogner. I tillegg er det også plassert ca. 50 vogner på ett privat område like ved Lundli Camping. Strøm og kabeltv er fremført til alle vognene. To servicebygg som inneholder toaletter og dusjmuligheter er også oppført. RiksTv har god dekning og Netcom sitt nett har 4G dekning!

I tilknyttning til plassen driver NBCC Salten en alpinbakke på ca. 800m med skitrekk, varmehytte og kiosk. Skitrekket er i vintersesongen åpent enkelte helger, vinterferie og påsken. Campingen er drevet på dugnadsprinsippet!

Her på siden blir det daglig lagt ut bilde slik at interesserte kan sjekke været og snøforholdene etc oppe på plassen.

Til høyre på siden finner du oversikt over turforslag, informasjon om Sjunkhatten Nasjonalpark, WEB kamera i nærheten, værmeldingen, og flere andre nyttige linker.

Ønsker du å leie plass der oppe, ta kontakt med NBCC avdeling Salten.

Kontakt meg gjerne for innspill eller annet, adressen finner du helt nederst på siden eller på Facebook.


onsdag 10. mars 2010

Vinkjøler med tappekran!
Princess Vinesso vinkjøler med tappekran! 
Princess Vinesso er en genial vinkjøler med tappekran for vinposer. Eller kjøling av to flasker. Passer til 2 og 3 liter pose. Kan justeres fra 6 til 18 grader. Holder på temperaturen opp til to timer etter at strømmen er koblet fra. Vinesso kan brukes med både 12v og 230v og det følger med alt du trenger av kabler. Vinesso har "bag-in-box" tappekran som gjør at vinen holder seg lenge etter at den første gang er åpnet.
Mer info hos MPX. Prisen er 1295,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar