NBCC Lundli Camping:

Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) Lundli Camping ligger ved Østerkløft øverst i Valnesfjord i Fauske kommune. Den ligger i et vakkert friluftsområde like ved Sjunkhatten Nasjonalpark med mengder av muligheter for uteaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren er dette ett av de mest besøkte områdene for skiturgåere fra Bodø, Fauske og omegn.

Plassen drives av NBCC avdeling Salten og er tilrettelagt for oppstilling av ca. 118 vogner. I tillegg er det også plassert ca. 50 vogner på ett privat område like ved Lundli Camping. Strøm og kabeltv er fremført til alle vognene. To servicebygg som inneholder toaletter og dusjmuligheter er også oppført. RiksTv har god dekning og Netcom sitt nett har 4G dekning!

I tilknyttning til plassen driver NBCC Salten en alpinbakke på ca. 800m med skitrekk, varmehytte og kiosk. Skitrekket er i vintersesongen åpent enkelte helger, vinterferie og påsken. Campingen er drevet på dugnadsprinsippet!

Her på siden blir det daglig lagt ut bilde slik at interesserte kan sjekke været og snøforholdene etc oppe på plassen.

Til høyre på siden finner du oversikt over turforslag, informasjon om Sjunkhatten Nasjonalpark, WEB kamera i nærheten, værmeldingen, og flere andre nyttige linker.

Ønsker du å leie plass der oppe, ta kontakt med NBCC avdeling Salten.

Kontakt meg gjerne for innspill eller annet, adressen finner du helt nederst på siden eller på Facebook.


onsdag 23. mars 2011

RiksTv på Lundli Camping!

RiksTv er nå testet på plassen min oppe på Lundli Camping!
Jeg får inn kanalene med signalstyrke på rundt 70 prosent og et helt glimrende bilde.
Antennen jeg har montert er kjøpt på Biltema. Dette er den samme som blir solgt på Caravanforretninger, men til under halve prisen.
Den passer helt perfekt ned i standard feste på antennemasten på vogna og er dermed lett å montere. Forsterkeren som følger med, kan brukes på både 12v batterispenning og 230v i stikkontakten.
Antennen kan ta inn både TV og Radio og de utstikkende pinnene kan slås inn når radio ikke skal tilkobles.
Les mere om antennen på Biltema sine hjemmesider -HER-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar