NBCC Lundli Camping:

Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) Lundli Camping ligger ved Østerkløft øverst i Valnesfjord i Fauske kommune. Den ligger i et vakkert friluftsområde like ved Sjunkhatten Nasjonalpark med mengder av muligheter for uteaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren er dette ett av de mest besøkte områdene for skiturgåere fra Bodø, Fauske og omegn.

Plassen drives av NBCC avdeling Salten og er tilrettelagt for oppstilling av ca. 118 vogner. I tillegg er det også plassert ca. 50 vogner på ett privat område like ved Lundli Camping. Strøm og kabeltv er fremført til alle vognene. To servicebygg som inneholder toaletter og dusjmuligheter er også oppført. RiksTv har god dekning og Netcom sitt nett har 4G dekning!

I tilknyttning til plassen driver NBCC Salten en alpinbakke på ca. 800m med skitrekk, varmehytte og kiosk. Skitrekket er i vintersesongen åpent enkelte helger, vinterferie og påsken. Campingen er drevet på dugnadsprinsippet!

Her på siden blir det daglig lagt ut bilde slik at interesserte kan sjekke været og snøforholdene etc oppe på plassen.

Til høyre på siden finner du oversikt over turforslag, informasjon om Sjunkhatten Nasjonalpark, WEB kamera i nærheten, værmeldingen, og flere andre nyttige linker.

Ønsker du å leie plass der oppe, ta kontakt med NBCC avdeling Salten.

Kontakt meg gjerne for innspill eller annet, adressen finner du helt nederst på siden eller på Facebook.


torsdag 2. september 2010

Utmerket belysning!

 
Her er noen LED lys som er lette og montere i vogna eller bobilen. Monter de under skap eller over vinduene og få ett meget dekorativt lys på campingen. Disse LED lysene finnes i hvitt eller varmhvitt lys, drives med 12v, bruker veldig lite strøm, er helt vanntette, avgir nesten ingen varme og kommer med tosiders tape på baksiden for enkel montering. Bestilles rett fra Hongkong og koster kun 2.75 USD per modul. Modulene kommer i rekke på max 20 moduler sammenkoblet med ledning. 10 moduler er ca. 150cm i lengde. Disse LED lysene passer best med en dimmer der man kan justere ned lysstyrken. Dimmer fra samme firma koster kun 12 USD. Sjekk mere på LEDLIGHTSWORLD. Anbefales!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar