NBCC Lundli Camping:

Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) Lundli Camping ligger ved Østerkløft øverst i Valnesfjord i Fauske kommune. Den ligger i et vakkert friluftsområde like ved Sjunkhatten Nasjonalpark med mengder av muligheter for uteaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren er dette ett av de mest besøkte områdene for skiturgåere fra Bodø, Fauske og omegn.

Plassen drives av NBCC avdeling Salten og er tilrettelagt for oppstilling av ca. 118 vogner. I tillegg er det også plassert ca. 50 vogner på ett privat område like ved Lundli Camping. Strøm og kabeltv er fremført til alle vognene. To servicebygg som inneholder toaletter og dusjmuligheter er også oppført. RiksTv har god dekning og Netcom sitt nett har 4G dekning!

I tilknyttning til plassen driver NBCC Salten en alpinbakke på ca. 800m med skitrekk, varmehytte og kiosk. Skitrekket er i vintersesongen åpent enkelte helger, vinterferie og påsken. Campingen er drevet på dugnadsprinsippet!

Her på siden blir det daglig lagt ut bilde slik at interesserte kan sjekke været og snøforholdene etc oppe på plassen.

Til høyre på siden finner du oversikt over turforslag, informasjon om Sjunkhatten Nasjonalpark, WEB kamera i nærheten, værmeldingen, og flere andre nyttige linker.

Ønsker du å leie plass der oppe, ta kontakt med NBCC avdeling Salten.

Kontakt meg gjerne for innspill eller annet, adressen finner du helt nederst på siden eller på Facebook.


fredag 12. februar 2010

Kraftig og lett Hodelykt!

En kraftig LED turlykt til produsenten Led Lensers High Performance serie. Revolusjonerende egenskaper! Liten og lett, men samtidig kraftig LED hodelykt. Lykten har tekniske finesser som dimmefunksjon, og et avansert fokussystem som er enkelt i bruk. Lyset kan dimmes fra 100% ned til 30%, og med fokus kan man velge om man vil lyse langt eller om man vil spre lyset for bedre nærlys. Lang brenntid. Leveres med tre stykk AAA-batterier samt kompakt bæreveske i neopren. Mer info hos Led Lenser eller kjøp den hos Løvolds nettbutikk Komplettfritid.no for 499,- inkl. frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar