NBCC Lundli Camping:

Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) Lundli Camping ligger ved Østerkløft øverst i Valnesfjord i Fauske kommune. Den ligger i et vakkert friluftsområde like ved Sjunkhatten Nasjonalpark med mengder av muligheter for uteaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren er dette ett av de mest besøkte områdene for skiturgåere fra Bodø, Fauske og omegn.

Plassen drives av NBCC avdeling Salten og er tilrettelagt for oppstilling av ca. 118 vogner. I tillegg er det også plassert ca. 50 vogner på ett privat område like ved Lundli Camping. Strøm og kabeltv er fremført til alle vognene. To servicebygg som inneholder toaletter og dusjmuligheter er også oppført. RiksTv har god dekning og Netcom sitt nett har 4G dekning!

I tilknyttning til plassen driver NBCC Salten en alpinbakke på ca. 800m med skitrekk, varmehytte og kiosk. Skitrekket er i vintersesongen åpent enkelte helger, vinterferie og påsken. Campingen er drevet på dugnadsprinsippet!

Her på siden blir det daglig lagt ut bilde slik at interesserte kan sjekke været og snøforholdene etc oppe på plassen.

Til høyre på siden finner du oversikt over turforslag, informasjon om Sjunkhatten Nasjonalpark, WEB kamera i nærheten, værmeldingen, og flere andre nyttige linker.

Ønsker du å leie plass der oppe, ta kontakt med NBCC avdeling Salten.

Kontakt meg gjerne for innspill eller annet, adressen finner du helt nederst på siden eller på Facebook.


søndag 3. januar 2010

Fjernstyring via mobilnettet!

Ring vogna varm! Fjernstyring og alarmsender som kommuniserer via GSM-nettet / Mobilnettet. Kontantkort kan også benyttes. Opptil 7 ekstra relé kan i tillegg kommunisere med hovedenheten for påslag av flere enheter. Programmeres via numeriske koder for å slå av eller på via SMS. Ring campingvogna eller hytta varm. Alarm med to innganger kan også programmeres. Frost Guard for å varsle deg automatisk ved lav temperatur (+5°C). Angir også gjeldende temperatur. Mer info hos ONDICO , kan kjøpes hos ELFA for 941,- pluss moms.

1 kommentar:

  1. Hei!
    Jeg har denne, og "slaven" slik at både spikertelt og vogn har hver sin strømstyrer. Den er enkel, men man får hva man betaler for. Jeg har ikke bruk for annet enn å slå av og på strøm, samt sjekke temperatur. Har hatt den i et par sesonger, og har overhodet ikke hatt trøbbel. :-) Så den anbefales herved.

    Håkon

    SvarSlett